طراحی نمای کامپوزیت ساختمان های مدرن اصطلاحی است که به اجزایی اطلاق می شود که به سازه یک ساختمان متصل می شوند تا سطوح غیر سازه ای و خارجی را تشکیل دهند. در حالی که روکش کامپوزیت به طور کلی به ساختار ساختمان متصل می شود، معمولاً به پایداری آن کمک نمی کند، اما نمای کامپوزیت می تواند نقش ساختاری در انتقال بارهای باد و ضربه ایفا کند.
در مطالب قبلی شما را با عوامل موثر بر قیمت نمای کامپوزیت آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در خصوص طراحی نمای کامپوزیت ساختمان های مدرن به دست اورید.
باد می تواند تأثیر فشار مثبت و منفی بر روی سطح ساختمان داشته باشد و نمای کامپوزیت باید دارای استحکام یکپارچه کافی برای مقاومت در برابر بارگذاری و تثبیت نمای کامپوزیت به ساختمان باشد.
طراحی نمای کامپوزیت دارای عملکردهای مختلفی است، برای محافظت از دیوارهای سازه خارجی در برابر عناصری طراحی شده است که می تواند یک لایه عایق اضافه کند و با دگرگونی حتی بی تکلف ترین فضاهای خارجی به نمای بصری ساختمان می افزاید.
نمای کامپوزیت ساختمان های مدرن را می توان از پوست داخلی ساختمان آویزان کرد و نیازی نیست که خود نگهدارنده باشد، فقط باید هوا را بیرون نگه دارد.
ضخامت روکش کامپوزیت همچنین سطوح بالاتری از عایق را در داخل ساختمان نه تنها از نظر گرما بلکه از نظر صدای خارجی نیز ارائه می دهد.
در طول سال، پوست اضافی روی ساختمان تنظیم دما را آسان تر میکند و در نهایت منجر به کاهش هزینههای انرژی میشود.
هنگامی که روکش کامپوزیت را روی یک ساختمان نصب می کنید، لایه محافظ اضافی را نیز اضافه می کنید که به عنوان یک پوسته برای محافظت از ساختار زیر عمل می کند.
تراکم و تهویه فاکتور های هستند که باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند و روکش کامپوزیت می تواند به جلوگیری از کپک یا پوسیدگی که بدون تهویه کافی ایجاد می شود کمک کند.
سایدینگ همچنین می تواند برای جلوگیری از نفوذ رطوبت از منابع خارجی مانند باران یا برف به ساختار ساختمان استفاده شود. تغییرات در الگوهای آب و هوایی ممکن است منجر به ترک خوردگی مصالح ساختمانی موجود شود، اما وجود روکش کامپوزیت از سازه زیر محافظت می کند.
روکش کامپوزیت با طراحی مناسب و به درستی نصب شده، دوام بیشتر، ظاهر بهبود یافته، به حداقل رساندن نشت هوا، کنترل بهتر دمای داخلی، بهبود بهره وری انرژی، سرمایه و هزینه های جاری کمتر و نگهداری کم را ارائه می دهد.
از راه دور ممکن است به راحتی نتوان مشاهده کرد که نمای کامپوزیت روی یک ساختمان نصب شده است، اما اکثر ساختمانهای تجاری دارای نمای کامپوزیت به شکلی هستند.
می توان از آن در هر ساختمانی تا ارتفاع ۱۸ متر (طبق مقررات فعلی ساختمان) استفاده کرد.
هنگام طراحی ساختمان یا افزودن روکش کامپوزیت به یک ساختمان موجود، طراحان یا معماران باید به جزئیات طراحی به خصوص در اطراف هر پنجره یا در، همراه با نفوذ آب و در صورت لزوم زهکشی کافی توجه کنند.
برای گسترش آتش و البته نظافت و نگهداری باید توجه شود.
فواید آن چیست؟
نمای کامپوزیت برای چندین دهه در ساخت و ساز مورد استفاده قرار گرفته است و طیف گسترده ای از مزایای را برای ساختمان فراهم می کند.
در زیر به برخی از مزایای بسیاری که ارائه می دهد می پردازیم تا به شما در درک اهمیت نمای کامپوزیت و اینکه چرا گزینه ای است که همیشه باید در نظر گرفته شود، آشنا می شویم.
اگر در مورد طراحی نمای کامپوزیت تازه کار هستید، اینجا برای شما عالی است. ورق کامپوزیت آلومینیومی به عنوان یکی دیگر از مصالح ساختمانی ساخته شد.
با گذشت سالها، ورق های ACM به دلیل کیفیت رضایت بخش، محبوبیت خود را افزایش دادند. علاوه بر این، خلاقیت بی حد و حصر در طراحی و استفاده از آن امکان پذیر است. و همانطور که مدرنیسم همچنان در زمینه معماری به جای خود ادامه می دهد، طراحان و مدیران ساخت و ساز از قلم نیفتاده اند. ترجیح و استفاده از این مواد پیچیده و نوآورانه روز به روز در حال افزایش است.
در نتیجه طراحی نمای کامپوزیت به طور فزاینده ای برجسته هستند که در همه شهرها مورد استفاده قرار می گیرند. ارائه شده، به سرعت در حال تبدیل شدن به یک انتخاب محبوب برای سازندگان و صاحبان خانه در کشورهایی مانند کانادا و ایالات متحده است.
علاوه بر این، این ورق های کامپوزیت آلومینیومی از حضور کاربری در نمای ساختمان ها برخوردار هستند. این محصول از ورق های آلومینیومی می باشد. این در حالی است که این تابلوها در الگوی تابلوهای خاص با نسبتی که طراح نما مشخص می کند استفاده می شود.
در اینجا، تمام جزئیات ورق کامپوزیت آلومینیومی را با تاکید عمده بر استحکام آن بررسی خواهیم کرد. برای رسیدن به این هدف، آن را از قسمت های مختلف بررسی می کنیم. ما آن را از نظر مواد موجود در آن در نظر خواهیم گرفت.
برای شروع، ورق های کامپوزیت آلومینیومی چیست؟
همانطور که در بالا ذکر شد، ورق کامپوزیت آلومینیومی یکی از نماهای محبوب است. در حال حاضر طرفداران زیادی را جذب می کند و مزایای متعددی را ارائه می دهد. کاربرد این مواد محدود نیست. این کاملا برای انواع ساختمان ها مانند خانه ها، ادارات، مراکز تفریحی، ساختمان های تجاری و غیره کار می کند.
علاوه بر این، این ورقه ها جذابیت باورنکردنی را به ساختمان و به طور کلی نمای شهر ارائه می دهند. به علاوه، زمانی که نما با ورق کامپوزیت آلومینیومی به روش صحیح ساخته شود، استحکام و دوام آن افزایش می یابد. نه تنها استحکام، بلکه ماندگاری بیشتری نیز دارد.
علاوه بر این، اشاره کردیم که این ورق های کامپوزیت آلومینیومی برای اولین بار در آلمان تولید شد. محبوبیت آنها به عنوان یک ماده پرکاربرد برای پوشش نماهای ساختمان در کشورهای دیگر افزایش یافت.
علاوه بر این، این ورقه ها حاوی دو لایه ورق آلومینیومی هستند. همچنین یک لایه از مواد پلی اتیلن برای همراهی با آن وجود دارد. این لایه پلی اتیلن خود را بین دو لایه آلومینیومی قرار می دهد که به عنوان هسته اصلی عمل می کنند. در نهایت، ورق های کامپوزیت آلومینیومی در طیف گسترده ای از رنگ ها موجود است. این تنوع به آن کمک می کند تا کاملاً خواسته های هر مشتری در بازار را برآورده کند.
اکنون به اجزای پوشش هر ورق ACM می پردازیم. این قطعات کل ورق کامپوزیت آلومینیومی را تشکیل می دهند. آنها بیشتر به استحکام هر ورق کامپوزیت آلومینیومی کمک می کنند. در کل، طرح ورق کامپوزیت آلومینیومی به شرح زیر است:
چگونه می توان دید نزدیک تری از مزایا و امکانات اضافی این نوع پنل ارائه می دهد؟ در اینجا، ما این مزایا را مورد بحث قرار خواهیم داد تا ببینیم چه چیزی باعث میشود ورقهای کامپوزیت آلومینیومی به مواد محکمی تبدیل شوند. دریابید که آیا استفاده از آنها گزینه مناسبی برای ساختمان شما است یا خیر.
این یکی از مهمترین ویژگی های ورق کامپوزیت آلومینیومی مقاومت در برابر شرایط محیطی است. این پنل ها در برابر تغییرات آب و هوایی و ضربه مقاوم هستند. حتی در یک جو مرطوب، ورق های کامپوزیت آلومینیومی محافظت لازم را در برابر اثراتی مانند زنگ زدگی و خوردگی دارند.
علاوه بر این، نور خورشید تأثیر مخربی بر استحکام و کیفیت آن ندارد. به طور مشابه، سطح ورق های ACM صاف و صیقلی است. بنابراین نور خورشید را بیان می کنند و مقدار کمی گرما می گیرند.
به لطف مقاومت نسبی ورق های کامپوزیت آلومینیومی در برابر گرما، آنها برای استفاده در دماهای گرمسیری عالی هستند. آنها در دماهای بالا خوب عمل می کنند. علاوه بر این، لایه پلی اتیلن واقع در هسته ورق های کامپوزیت آلومینیومی به عنوان یک مانع حرارتی عمل می کند. با این کار، بهینه سازی انرژی و صرفه جویی بدون زحمت انجام می شود.
در نهایت، تغییر رنگ در این نمای کامپوزیت ساختمان های مدرن به همان اندازه که در سایرین اتفاق می افتد، اتفاق نمی افتد.
ورق های کامپوزیت آلومینیومی با وزن بسیار سبک وارد می شوند. آنها بار اضافی به ساختمان اضافه نمی کنند. علاوه بر این، وزن سبک این مواد چیزی است که جابجایی آنها را بسیار آسان می کند. همچنین، فرآیند نصب آنها را بدون دردسر می کند.
علاوه بر این، کاهش وزن ساختمان، نیروی لرزه ای وارد بر سازه را کاهش می دهد. از این رو واضح است که استفاده از این مصالح در ساختمان ایمنی بیشتری در هنگام وقوع زلزله ایجاد می کند.
ورق های کامپوزیت آلومینیومی به عنوان عایق صدا و حرارت عمل می کنند. این به لطف لایه پلی اتیلن است که بین دو لایه آلومینیوم قرار گرفته است. این به سادگی از شما در برابر گرما محافظت نمی کند. همچنین اختلالات نویز را کاهش می دهد.
توجه داشته باشید که آلومینیوم به خودی خود در برابر حرارت مقاوم است. از این رو اگر نمای ساخته شده با این مصالح در آتش بسوزد مشکلی نخواهد داشت. علاوه بر این، آلومینیوم در برابر رطوبت مقاوم است و به همین دلیل هنگامی که در یک محیط مرطوب قرار می گیرد، دارای محافظت در برابر خوردگی است.
ورق های کامپوزیت بسیار قابل تنظیم و تطبیق هستند. این قابلیت ان ها را برای برش دادن، سوراخ کردن و شکل دادن به فرم های مختلف بسیار مناسب کرده است.
سال هاست که از این ورقه ها به دلیل انعطاف پذیری بالا در نمای کامپوزیت ساختمان های مدرن استفاده می شود.
بر اساس نوع ساختمانی که می خواهید بسازید می توانید مدل های متنوعی از این نوع ورقه ها را داشته باشید.
هیچ محدودیتی در انعطاف پذیری ورق کامپوزیت آلومینیومی وجود ندارد. به دلیل انعطاف پذیری بالا این نوع ورقه ها را می توانید با متریال های دیگر نیز در نمای ساختمان های مدرن استفاده کنید.
از ورقه های کامپوزیت الومینیومی هم می توان برای نمای ساختمان های تجاری و هم برای ساختمان های مسکونی استفاده کرد.
با استفاده از مصالح و متریال مناسب می توانید بهترین نمای ساختمان را داشته باشید. ترکیب ورق کامپوزیت الومینیومی با دیگر مصالح ساختمانی می تواند انتخاب بسیار خوبی برای نمای کامپوزیت ساختمان های مدرن باشد.
برخی از بهترین مصالحی که می توان همراه با ورق کامپوزیت در نمای ساختمان استفاده کرد شامل:
سنگ
سنگ بسیار با دوام است. البته این نوع مصالح هنوز هم در معرض شکستن و ترک خوردن به مرور زمان قرار می گیرند. البته دوام و ماندگاری آن ها در شرایط آب و هوایی مناسب بسیار بالاست. علاوه بر این شما محدود به استفاده از سنگ های طبیعی برای نمای ساختمان نیستید و می توانید از سنگ های مهندسی شده نیز استفاده کنید.
چوب
چوب یکی از متریال های بسیار شیک و مدرن برای نمای ساختمان می باشد. خرید چوب برای نمای ساختمان ممکن است کمی گران باشد. همچنین نمای چوبی به مراقبت و نگهداری بسیار بیشتری نیاز دارد و دوام آن نسبت به سایر مصالح کمتر می باشد.
فلز
فلزات به دلیل مقاومت بالایی که دارند برای استفاده در نمای ساختمان بسیار مناسب هستند. البته ممکن است کمی گران قیمت باشند. علاوه بر این تیتانیوم و همچنین برنز از جمله گران ترین فلزاتی هستند که در این دسته قرار می گیرند.
شما می توانید با استفاده از فلزات مختلفی در طراحی نمای کامپوزیت ساختمان های مدرن نقش داشته باشید.
به خاطر داشته باشید که نمای ساختمان یکی از مهم ترین بخش هایی در ساختمان به حساب می آید که نقش بسیار مهمی در زیبایی و جلوه ساختمان شما دارد.
نمای کامپوزیت می تواند در برابر حرارت بسیار مقاومت کند. چه ساختمان شما در شرایط آب و هوایی سرد باشد و چه گرم می توان از ورق کامپوزیت آلومینیومی برای نما استفاده کرد.
کامپوزیت های آلومینیومی انواع مختلفی دارند و برای نمای کامپوزیت بسیار کاربردی است.
یکی از نما هایی که می توانید برای ساختمان انتخاب کنید نمای آجری است. این نوع نما ها می قابلیت ایزوله سازی فضای داخلی ساختمان را دارند و در شرای آب و هوایی سرد و گرم نیز بسیار مناسب اند.
با این همه تنوع در نمای ساختمان انتخاب متریال و مصالح مناسب بسیار سخت و دشوار است. اما اگر می خواهید که ساختمان مدرنی داشته باشید پیشنهاد ما به شما استفاده از نمای کامپوزیت آلومینیومی می باشد. این نوع متریال برای استفاده در ساختمان ها بسیار مناسب هستند و علاوه بر مقاومت و دوام بسیار بالایی که دارند جلوه بسیار شیک و جذابی را به نمای ساختمان شما هدیه می دهند.
برای طراحی نمای کامپوزیت ساختمان های مدرن با شماره ۰۲۱۶۵۵۰۲۰۶۰ تماس بگیرید.