در این مطلب بر آن هستیم تا به بررسی مزایا و معایب ورق های کامپوزیت تولیدی الوتک بپردازیم. با ما همراه باشید. همچنین پیشتر به بررسی مهمترین استانداردهای ورق کامپوزیت کیش پرداختیم که می توانید با مراجعه به مطلب قبلی، این مقاله را بخوانید.
ورق های کامپوزیت در شرکت تولیدی الوتک به صورت مهندسی تولید می شوند و در انواع صنعت ها و کارکردها می توان از این ورق های کامپوزیت استفاده کرد. برای مثال می توان از نمونه کاربردهای این ورق ها در سقف سازی، پارتشین بندی، دیوار پوشی و روکش های بیرونی اشاره کرد.
از این پنل ها می توان در انواع صنعت های تجاری استفاده کرد. می توان ورق های بیرونی کامپپوزیت را با آلومینیوم و آهن تولید و لایه ی مرکزی و هسته ای آنها را با پلی اتیلن تولید کرد. پلی اتیلن فوم کاری شده و اندازه ی آن می تواند بین ۳۰ میلی متر و ۲۰۰ میلی متر در عرض باشد.
ضخامت این پنل ها معمول بسته به کاربردی که خواهند داشت، تغییر پیدا می کند.
از اصلی ترین و مهمترین مزیت های ورق های کامپوزیت تولیدی الوتک این است که در یک یونیت تولید می شوند. این مزیت باعث شده تا ورق های کامپوزیت به راحتی و سریع نصب شوند. نصب راحت و آسان ورق کامپوزیت در کاهش هزینه های دستمزد و خرج های اضافه ی ساخت و ساز، نقش موثری دارد.
از دیگر مزایای این ورق ها می توان به کوتاه تر شدن زمان پروژه های ساختمانی اشاره کرد. همچنین به کاهش تاثیر سایت بر کیفیت محصول کمک فراوانی می کند.
این پنل ها ضد آب هستند اما اگر پنل های آلومینیومی استفاده می کنید، حتما از عایق بودن آنها در برابر اطمینان حاصل کنید.
امیدواریم از مطلبی که در خصوص ورق کامپوزیت تولیدی الوتک برای شما نوشتیم، راضی بوده باشید.