مهم ترین کاربردهای ورق کامپوزیت کدامند؟ همانطور که می دانید برای براورد قیمت ورق کامپوزیت باید ابتدا با کاربرد ها و ویژگی های ورق کامپوزیت آشنا باشید.
ورق کامپوزیت ورقه های مهندسی و طراحی شده ایی است که نمای خارجی ساختمان ها، پارتیشن بندی ها، دیوار ها، حتی سقف ها استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده ی ورق کامپوزیت معمولا استیل یا آلومینیوم است. و همچنین دارای یک مرکز از جنس پلی یورتان است. ورق کامپوزیت بسیار مقاوم و با دوام است و از استحکام بسیار بالایی بر خوردار است.
قطر پلی یورتان به کار رفته در ورق کامپوزیت معمولا با توجه به کاربرد ورق کامپوزیت انتخاب می شود که از ۳۰ میلی متر تا ۲۰۰ میلی متر بسته به مقدار عایق بندی مورد نیاز متغیر است. به این محصول، ورق کامپوزیت ساندویچی گفته می شود.
با توجه به عایق بندی ورق کامپوزیت انرژی های مصرفی کاهش پیدا می کند. ورق کامپوزیت عایق کننده ی بسیار خوبی برای گرما است. و در ساختمان ها حرارت را کاهش می دهد و باعث کاهش مصرف سیستم های سرمایشی می شود. همین عمر باید در براورد قیمت ورق کامپوزیت در نظر گرفته شود.
کاربرد طولانی و طول عمر بالای ورق کامپوزیت از دیگر عواملی است که باید در براورد قیمت ورق کامپوزیت لحاظ شود.
همانطور که می دانید استفاده از ورق کامپوزیت باعث کاهش گازهای گلخانه ایی می شود.
در مقالات قبل با نحوه براورد قیمت ورق کامپوزیت آشنا شدید. و متوجه شدید که برخی ورق کامپوزیت ها قابل اشتعال هستند و ممکن است خطرناک باشند. در ادامه به شما می گوییم که چطور می توانید با این خطرات مقابله کنید.
به موارد زیر دقت کنید تا از بروز خطر جلو گیری شود.
هسته و مرکز هر ورق کامپوزیتی که در ساختمان ها نصب می کنید را شناسایی کنید.
رتبه و احتمال احتراق هر یک را بررسی کنید.
تمام ورق کامپوزیت هایی را که قابل اشتعال هستند را با ورق کامپوزیت های غیر قابل اشتعال تعویض کنید.